La informàtica en núvol (cloud computing) us permet gaudir de computació i de dades centralitzades i accedir-hi des de qualsevol punt, amb totes les garanties de servei i de seguretat.

La nostra infraestructura disposa de recursos de xarxa, computació i emmagatzematge en les millors condicions perquè la vostra empresa pugui externalitzar el seu entorn tecnològic deixant-lo en les millors mans i pagar només pel seu ús real.

¿La vostra empresa està dedicant més temps al manteniment de la infraestructura que a fer créixer el negoci? ¿I no disposa dels últims coneixements per satisfer totes les necessitats d’un món tecnològic en constant canvi?

El cloud computing (o Cloud) simplifica la infraestructura corporativa mitjançant l'externalització de les càrregues de computació i d'emmagatzematge. Un nou model que introdueix reduccions en les inversions, ja que s'ofereixen com a serveis amb pagament periòdic en funció del consum que es requereixi en cada moment. No us caldrà disposar de personal especialitzat per mantenir els equips i podreu gaudir d’una flexibilitat i comoditat que us ajudarà a concentrar- vos en els objectius estratègics de la vostra empresa.

El Cloud d’Ilimit millora l’eficiència i la continuïtat del vostre negoci, i proporciona un òptim rendiment de recursos TIC i d’aplicacions corporatives gràcies a la computació com a servei, que redueix les despeses del departament d’informàtica. No cal sobredimensionar les infraestructures pròpies per absorbir possibles creixements de la demanda futura. La infraestructura la posem nosaltres!

Si traspasseu els vostres recursos al Cloud, evitareu la possibilitat de pèrdua de dades i facilitareu migracions ràpides en cas de fallida. Per altra banda us podeu estalviar el manteniment del Centre de Processament de Dades propi evitant les incidències relacionades, com ara talls de servei per part del proveïdor elèctric, fallides en els sistemes de climatització, etc. Amb els serveis Cloud d'Ilimit us podeu estalviar aquests treballs sense necessitat de fer inversions addicionals.

Els nostres consultors es dediquen a orientar les empreses sobre quina és la millor estratègia per traspassar tota la informàtica cap a aquest nou model. Cada companyia té unes necessitats diferents i nosaltres podem dissenyar el procés a seguir, aconsellar el producte més indicat i donar suport al procés de migració. Oferim solucions per a plataformes de clients amb un alt grau de criticitat o de complexitat. Som experts en aquesta matèria i tenim una llarga experiència.