Anfibic

Anfibic és una agència de disseny, desenvolupament web i marketing digital, especialitzada en la creació de projectes online a mida.

Repte

  • Anfibic és una empresa de desenvolupament web especialitzada en projectes complexos fets a mida i amb necessitats tècniques molt específiques, que completa la seva oferta amb l’allotjament dels projectes que desenvolupa.
  • Anfibic necessitava una plataforma d’allotjament segura, escalable i gestionada, i poder disposar de mecanismes que facilitessin la gestió en els servidors (taulers de control) i milloressin l’autonomia en la gestió i la seguretat de cada client.
Caso Éxito Daniel Casanovas - Anfibic
Daniel Casasnovas, CTO
El nostre negoci necessita un partner per a la provisió i gestió de les infraestuctures d'allotjament dels projectes que realitzem i Ilimit ha cobert aquest àmbit en tot moment amb una excel·lent actitud de servei.

Estratègia

  • Vam plantejar a Anfibic una solució global que incloïa des de la migració de tots els serveis de l’antic proveïdor cap a Ilimit, fins al manteniment de la nova arquitectura Cloud proposada.
  • S’ha portat a terme un treball conjunt per a definir l’estructura de servidors segons les necessitats de cada projecte.
  • Es proposa una solució amb Serveis Gestionats Premium per disposar de serveis 24/7 arribant a la capa de solucions de negoci.
  • Hem complementat els nostres serveis amb tecnologies externes, com ara serveis anti-DDoS i cache de CloudFlare.

Resultats

  • Anfibic disposa de diversos servidors gestionats per Ilimit que donen servei a tots els seus clients.
  • Es tracta d’una infraestructura escalable que va creixent en funció de les necessitats que es van preveient, i que aporta els recursos que es necessiten a cada moment.

Projectes relacionats

Caso Éxito: DomésticoShop eCommerce

DomésticoShop

Veure'n més
Caso Éxito: FIAC es una escuela de idiomas

FIAC Idiomes

Veure'n més

Vols fer el vermut amb nosaltres?

Quedem i t'ajudarem en tot allò que necessitis
 Contacta