Unificació de la informació

FIAC és una escola d’idiomes de referència amb 50 anys d’existència. Compta amb múltiples delegacions i ofereix serveis de formació tant en l’àmbit particular com l’universitari.

Repte

Traslladar la computació de l’empresa al Cloud i oferir a les seves seus connectivitat directa mitjançant la tecnologia VPN-MPLS per tal d’unificar tots els recursos en un punt central, optimitzant el cost en infraestructures disperses.

Santi Miralda, Gerente FIAC
Santi Miralda, Gerent
"Destaquem la simplificació i la unificació en la gestió IT de les diferents seus i la qualitat del servei."
Estratègia
  • Dissenyar una estructura de Xarxa Privada Virtual (VPN) que permeti un fàcil i ràpid creixement en nombre de seus, i implementar la plataforma de computació base per oferir serveis d’escriptoris remots per a tots els empleats.
  • Definir el procés de migració de manera conjunta amb els tècnics de FIAC prioritzant els equips crítics i minimitzant l’impacte sobre la continuïtat del servei mitjançant un procés per parts i la convivència de les dues infraestructures (Centre de Dades i in situ) durant el procés de migració.
  • Implementar un sistema de tallafocs d’alta disponibilitat que garanteixi la seguretat en l’accés al Cloud privat. Això és possible gràcies al fet que totes les seus accedeixen de manera centralitzada a internet des del nostre Centre de Dades.
Resultats
  • FIAC disposa d’una plataforma de treball en alta disponibilitat al Cloud, accessible des de qualsevol lloc amb accés a internet.
  • El Cloud de FIAC està integrat en la infraestructura de la xarxa d’Ilimit, fet que li permet gaudir de la flexibilitat del Cloud públic d’Ilimit per assumir pics puntuals de demanda.

Projectes relacionats

Caso Éxito: Sonar Web

Sónar

Veure'n més
Caso de Éxito: Avuxi

Avuxi

Veure'n més
Caso de Éxito IT: Quinielista

Quinielista

Veure'n més

Ja estàs despert?

Nosaltres també. Posa't en contacte amb nosaltres i t'ajudarem en el que necessitis.
 Contacta