Disposar d’una bona infraestructura IT, la clau per garantir el creixement de la teva empresa

Fa més de 15 anys, Vocento, el grup de comunicació multimèdia d’informació general d’Espanya, format per més de 100 empreses, va contactar amb Ilimit. Ells tenien una idea molt clara del que necessitaven. Els interessava un servei de colocation que cobrís els següents requisits:

  • Serveis de colocation per la plataforma d’allotjament en l’àrea de classificats d’immobiliària amb els portals pisos.com, habitat24.com, pisocompartido.com, tusanuncions.com i habitatsoft.com.
  • Definir l’estratègia de virtualització i consolidació d’equips amb un posterior manteniment a partir de serveis gestionats.
  • Que la plataforma pugui suportar pics de tràfic molt elevats en moments puntuals.

Una vegada conegudes les seves necessitats, vam decidir realitzar una reunió per començar a definir l’estratègia a seguir i treballar de manera coordinada i alineada amb el departament IT de Vocento.

En aquesta reunió es va dissenyar de manera conjunta l’estratègia de migració dels diferents portals per minimitzar l’impacte en el servei, així com el muntatge i la migració d’equips físics a una nova plataforma de virtualització. Arribats a un acord, es van començar a realitzar les següents accions:

  • Formació i suport als tècnics de sistemes del Grup Vocento en la gestió i manteniment de la plataforma de virtualització.
  • Incorporar un clúster de servidors físics per allotjar la base de dades amb tota la informació. És important remarcar que aquest servidor és només accessible des dels altres equips de la companyia, perquè les dades no siguin accessibles des de la xarxa.

Finalitzat el projecte, el Grup Vocento gaudeix ara, d’una robusta plataforma de Cloud privat fàcilment escalable, i que pot suportar forts pics de tràfic produïts per milers de visites.

Caso Éxito: Toni Chica, Director IT de Pisos.com
Toni Chica, Director IT de Pisos.com
"Recomanem Ilimit per la seva gran qualitat, especialització i professionalitat."

I des d’aleshores, el departament IT d’Ilimit i el de Grup Vocento segueixen treballant dia a dia per millorar la seva infraestructura i, que aquesta pugui seguir creixent al mateix ritme que creix l’empresa per garantir el seu èxit.

Projectes relacionats

Caso Éxito: FIAC es una escuela de idiomas

FIAC Idiomes

Veure'n més
Caso de Éxito: Avuxi

Avuxi

Veure'n més
Caso Éxito: Sonar Web

Sónar

Veure'n més

Bon profit!

A l'hora de dinar també hi som. Posa't en contacte amb nosaltres i t'ajudarem en tot el que necessitis
 Contacta