Gestió integral, proximitat i fiabilitat, requisits fonamentals per garantitzar el teu èxit i el dels teus clients

A Ilimit estem molt satisfets de comptar amb Jané entre els nostres clients. Fa més de 10 anys junt, i encara ara seguim sumant èxits. Tot va començar, fa un temps enrere, quan el Grup Jané, fabricant de cotxets per a bebès, cadires de seguretat i productes de puericultura i maternitat, va contactar amb nosaltres, per demanar-nos una plataforma Cloud en alta disponibilitat. El que necessitaven era el següent:

  • Plataforma Cloud on poguessin allotjar tant webs corporatives de les diferents marques, com els microsites web promocionals.
  • Que tingués accés directe al Cloud.
  • Connectivitat immediata i garantida cap a un Centre de Dades a través de fibra òptica, i un accés a internet fiable i amb garanties de disponibilitat de servei.
  • Securitzar tota la xarxa interna i auditar l’ús que es fa dels accessos a internet.

Després d’asseure’ns amb Jané i conèixer les seves problemàtiques, necessitats i interessos, vam pensar que la millor solució per ells era un servei Cloud públic amb serveis gestionats d’Infraestructura com Serveis (IaaS) en diferents àmbits.

D’aquesta manera, podien alliberar el seu departament IT de les gestions més tècniques i específiques relacionades amb el Cloud i així, dedicar el seu temps a tasques relacionades directament amb el producte i servei de l’empresa, i no amb el manteniment tècnic de la infraestructura.

Per tant, des d’aleshores, gestionem tota la part tècnica de Jané, realitzant les següents accions.

  • Portar a terme les gestions més tècniques i específiques relacionades amb el Cloud.
  • Gestió de tallafocs de tota la infraestructura. Aquests tallafocs o firewall gestiona les comunicacions de la companyia, així com l’accés al Cloud i a internet, mitjançant un enllaç de fibra òptica enter la seva seu central i el Centre de Dades d’Ilimit.
  • Proporcionar les condicions òptimes per un correcte funcionament, facilitant la totalitat de la gestió de la infraestructura.

Finalment, Jané va aconseguir una plataforma Cloud pública que any rere any va creixent de manera conjunta amb l’expansió de la companyia. A més a més, totes les comunicacions de l’empresa estàn garantides mitjançant Acords de Nivell de Servei (SLA).

Carles Enrich, Director IT del grup Jané
"Destaquem la gestió integral d’Ilimit, la seva proximitat, fiabilitat i capacitat de resposta en moments crítics."

Ilimit i Jané fa més de 10 anys treballant junts, on tant el departament tècnics d’Ilimit com l’equip IT de Jané, treballen de manera conjunta totalment alineada.

Projectes relacionats

Servicios IT de Ilimit

Wattabit

Veure'n més
Servicios tecnológicos IT e Infraestructura

Anfibic

Veure'n més

Vols fer el vermut amb nosaltres?

Quedem i t'ajudarem en tot allò que necessitis
 Contacta