L'escalabilitat i la seguretat davant dels ciberatacs, la clau per a oferir el millor servei IT

A Ilimit apostem per la personalització i el treball en equip amb els nostres clients, per això, quan Wattabit, empresa que es dedica al desenvolupament d’eines Cloud per a la gestió avançada dels actius energètics dels seus clients mitjançant sensors i actuadors, es va posar en contacte amb nosaltres no vam dubtar a reunir-nos amb ells i abordar els seus reptes per a oferir un servei de qualitat.

Wattabit ens va plantejar la necessitat de dur a terme una sèrie de proposicions per a millorar les necessitats del negoci:

  • Una infraestructura de computació estable amb la possibilitat de realitzar un escalat ràpid
  • Suport en l’avaluació del seu projecte IoT i BigData en el seu cloud
  • Una infraestructura d’emmagatzematge ràpida i segura amb el qual obtenir un creixement exponencial pel que fa a volum de dades
  • Obtenir la millor seguretat contra ciberatacs

Amb l’objectiu d’oferir la millor solució possible als reptes plantejats per Wattabit vam dissenyar un full de ruta amb totes les accions possibles. Des d’Ilimit apostem per oferir serveis gestionats de suport 24/7, a més de:

  • Un Cloud Públic d’alta disponibilitat sobre plataformes WMware
  • Plataformes de balanceig i acceleració de continguts
  • Un servei de protecció contra atacs DOS i injecció de codi maliciós

Gràcies a aquestes solucions, Wattabit disposa d’una plataforma fàcilment escalable i estable i d’un servei gestionat amb el qual s’obté un seguiment continuat del creixement i l’evolució del projecte.

Caso de éxito Wattabit de Ilimit
Àngel Verdú, Director General
"Ilimit ens presta un servei molt proper i una implicació excepcional en el nostre projecte que ens fa sentir molt segurs a l'hora d'afrontar l'escalabilitat que ens exigeixen els nostres clients. Pensem en ells més com un partner que com un proveïdor."

Compartir experiències i col·laborar amb els projectes dels nostres clients és clau per garantir el nostre creixement com a partner en serveis gestionats.

 

Projectes relacionats

Caso Éxito: FIAC es una escuela de idiomas

FIAC Idiomes

Veure'n més
Servicios tecnológicos IT e Infraestructura

Anfibic

Veure'n més

Fem un cafè?

Quedem per parlar i t'ajudarem en tot el que necessitis.
 Contacta