Els nostres serveis, al costat de les empreses
que confien en nosaltres. Fins ara, més de mil.

Allotjament d'aplicacions

La gestió de plataformes per a l'allotjament d'aplicacions i serveis crítics és la nostra especialitat. Diferents tecnologies i arquitectures per a diferents necessitats. Acompanyem el vostre projecte amb una gestió 24/7. Ens avalen més de 20 anys d'experiència i un equip tècnic d’alt nivell.

IT Corporativa

Gestió global de la IT corporativa des dels sistemes i xarxes fins al lloc de treball, passant per la telefonia i la seguretat. Un únic proveïdor a qui traspassar les necessitats i la gestió IT del negoci.

Infraestructura (IaaS)

Els nostres productes de Cloud IaaS es basen en l'experiència de la prestació de serveis des del nostre propi centre de dades i en la utilització alternativa dels serveis dels principals proveïdors de Cloud Públic. 25 anys d'experiència en aquest tipus de servei en són garantia.

Comunicacions

Oferim un marc de serveis de telecomunicacions que inclou connectivitat, gestió de la seguretat i accés a la xarxa i serveis de telefonia IP. El nostre equip tècnic disposa i gestiona aquesta infraestructura, centralitzada al nostre centre de dades a Barcelona.

Béns digitals

Completem el nostre catàleg de productes i solucions amb els serveis de registre i trasllat de dominis així com la tramitació i instal·lació de certificats SSL.

Diuen sobre nosaltres

Caso de éxito Wattabit de Ilimit
"Ilimit ens presta un servei molt proper i una implicació excepcional en el nostre projecte que ens fa sentir molt segurs a l'hora d'afrontar l'escalabilitat que ens exigeixen els nostres clients. Pensem en ells més com un partner que com un proveïdor."
Àngel Verdú, Director General
Eduardo Losilla, Fundador y propietario de Quinielista
"Destaco d’Ilimit la seva proximitat i professionalitat durant dotze anys de relació."
Eduardo Losilla, Fundador i propietari de Quinielista

Bon profit!

A l'hora de dinar també hi som. Posa't en contacte amb nosaltres i t'ajudarem en tot el que necessitis
 Contacta