Arquitectures Cloud

Servidors d'Aplicacions | Bases de Dades | Escalabilitat

Solucions per a entorns crítics, com portals web amb un alt volum de visites, projectes de Programari com a Servei (SaaS) i negocis en línia. Solucions amb disponibilitat 24/7 que satisfan les necessitats de desenvolupadors i arquitectes d’aplicacions. Solucions que escalen automàticament. Facilitem els grans desplegaments i suportem creixements puntuals amb metodologies àgils i lliurament continuat.

Contacta
Les nostres tecnologies
  • Zabbix
  • Grafana
  • Git
  • Docker
  • Ansible
  • Python

Procés de valor afegit

01
Consultoria

Consultoria

Tens un gran projecte a les teves mans. Aquest projecte creixerà i necessitarà una bona arquitectura de computació i emmagatzematge. Tot el nostre coneixement al teu servei per a estudiar i dissenyar les millors opcions per al teu projecte.
02
Projectes

Projectes

Has de migrar la teva plataforma? Vols implantar millores de disseny? Concentra les capacitats en els àmbits clau del teu negoci i confia en nosaltres pel que fa als sistemes i les arquitectures.
03
Manteniment

Manteniment

La continuïtat del servei de la teva plataforma és clau pel negoci. Oferim serveis gestionats amb aquesta prioritat com a objectiu principal.

Diuen sobre nosaltres

Caso de éxito Wattabit de Ilimit
"Ilimit ens presta un servei molt proper i una implicació excepcional en el nostre projecte que ens fa sentir molt segurs a l'hora d'afrontar l'escalabilitat que ens exigeixen els nostres clients. Pensem en ells més com un partner que com un proveïdor."
Àngel Verdú, Director General
Equipo Ilimit
Amb Ilimit hem trobat el que necessitàvem: un equip d'especialistes en sistemes i infraestructures Cloud que ens permet estar tranquils en aquest àmbit i centrar-nos a millorar el nostre core de negoci.
Roberto Abril, CTO
"Ilimit ens proporciona un servei de Cloud d'alta disponibilitat i escalabilitat, que respon amb eficiència als diferents festivals que realitzem al llarg de l'any. Valorem molt positivament la proactivitat, professionalitat i proximitat del seu equip."
Webmaster Advanced Music

L'esmorzar és l'àpat més important del dia

Quedem per fer un cafè plegats i t'ajudem en el que necessitis
 Contacta